N-COPY

Preuzimanje otpada

N copy Canon partner

CANON Partner 2024

ISO sertifikat

ASTM sertifikat

Uslovi i privatnost

Uslovi Korišćenja

Korišćenjem ovog sajta, slažete se sa sledećim uslovima korišćenja:

Za pristup i korišćenje nekih funkcija sajta, može biti potrebna registracija naloga. Informacije koje pružate tokom registracije moraju biti tačne i ažurirane.

Vi ste odgovorni za održavanje sigurnosti vašeg naloga i lozinke. N-COPY ne snosi odgovornost za neovlašćen pristup vašem nalogu.

Kupovina proizvoda putem sajta podleže dostupnosti proizvoda i cenama navedenim na sajtu.

Plaćanje se vrši putem sigurnih online metoda plaćanja. N-COPY ne čuva informacije o platnim karticama, već koristi sigurne servise za obradu plaćanja.

Detaljne informacije o politici povraćaja nalaze se u sekciji “Povraćaj i Reklamacije”. Kupci se podstiču da pročitaju ove informacije pre nego što obave porudžbinu.

Sve informacije, sadržaji i materijali na sajtu su vlasništvo N-COPY ili su korišćeni uz odgovarajuće dozvole. Nije dozvoljeno kopiranje, reprodukovanje ili distribucija bez prethodnog pismenog odobrenja.

Politika privatnosti i kolačići

Vaša privatnost je od velike važnosti za nas. Molimo vas da pažljivo pročitate našu Politiku Privatnosti i Kolačića kako biste razumeli kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

Prilikom registracije ili naručivanja proizvoda, možemo prikupljati informacije kao što su ime, adresa, e-pošta i podaci o plaćanju.

Automatski prikupljamo informacije o korišćenju sajta putem kolačića (cookies) i sličnih tehnologija za poboljšanje korisničkog iskustva.

Informacije koje prikupljamo koristimo za obradu porudžbina, pružanje usluga korisnicima i poboljšanje našeg sajta.

Vaše lične podatke nećemo deliti sa trećim stranama osim u slučaju kada je to neophodno za pružanje usluga (npr. kurirske službe).

Kolačići se koriste radi personalizacije iskustva korisnika, analize ponašanja korisnika na sajtu i poboljšanja funkcionalnosti.

Možete upravljati postavkama kolačića putem postavki vašeg pretraživača.

Preduzimamo odgovarajuće mere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe ili neovlašćenog pristupa.

Vaše lične podatke čuvamo samo onoliko koliko je neophodno za pružanje usluga i u skladu sa zakonskim obavezama.