N-COPY

Preuzimanje otpada

N copy Canon partner

CANON Partner 2024

ISO sertifikat

ASTM sertifikat

N-Copy štampači i kopir mašine
N-Copy štampači i kopir mašine

Više od 20 godina iskustva

Moje ime je Vladislav. Pre više od 20 godina, moja porodica i ja smo započeli posao sa kopir aparatima, štampačima, zamenskim delovima, kao i pružanjem usluga servisa. Prošli smo kroz sve faze razvoja ove industrije, zbog čega smo prepoznatljivi, a velike firme nam sa poverenjem poveravaju brigu o tome da njihova oprema bude na visokom nivou i uvek ispravna.

Kako možemo da ti pomognemo?

Ukoliko imaš bilo kakvu dilemu ili ti treba preporuka za kopir aparat ili štampač, kontaktiraj nas i rado ćemo ti pomoći u odabiru. Takođe, ukoliko imaš neki problem sa kopir aparatom ili štampačem, naši serviseri će pomoći da se to reši, kako tvoj posao ne bi trpeo.

N copy Canon partner

Zbrinjavamo otpad!

Zbrinjavamo otpad koji naprave naši multifunkcijski uređaji i printeri (toner kaseta) i za to izdajemo dokument o kretanju otpada! Vaš otpad biće tretiran na odgovoran način i u skladu sa svim relevantnim propisima.

ISO i drugi sertifikati

Kao i sve ostale organizacije koje ozbiljno shvataju posao kojim se bave i koje razumeju potrebu za uređenim poslovnim okruženjem, i N-COPY poseduje neophodne ISO i ASTM sertifikate.

  • ASTM F1856-04
  • ASTM F2035-05

ISO & ASTM certificates

N-COPY, LLC runs business according to internationally accepted standards defined by ISO and ASTM.