N-COPY

Preuzimanje otpada

N copy Canon partner

CANON Partner 2024

ISO sertifikat

ASTM sertifikat

Popravka štampača i kopir aparata

Ukoliko imate bilo kakav problem sa vašim štampačem ili kopir aparatom, ili vam je jednostavno potreban redovan servis, ljubazno vas molimo da nas kontaktirate na jedan od brojeva ispod kako bi vam pomogli u rešavanju problema.

Novi Sad

Novi Beograd

Niš

Održavamo njihove štampače

Marija Novaković
Read More
"N-COPY je pokazao izuzetnu profesionalnost i stručnost u servisiranju naših kopir aparata. Imali smo problema s kvalitetom kopiranja, ali su njihovi tehničari brzo identifikovali uzrok i rešili ga. Impresioniran sam njihovim angažmanom i posvećenošću pružanju vrhunske usluge."
Nikola Vujin
Read More
"Sarađujemo sa N-COPY već nekoliko godina. Kada ste preduzetnik neophodno je da imate ispravnu opremu. Nikada nismo imali zastoje zbog kvara, a njihov tim je uvek bio dostupan za hitne intervencije. Preporučujemo ih svima koji cene pouzdanost!"
Srđan Lackov
Read More
"Bio sam izuzetno zadovoljan brzom i efikasnom intervencijom koju sam dobio od N-COPY tima. Kada mi je štampač iznenada prestao raditi, pozvao sam ih i već istog dana su došli, dijagnostikovali problem i uspešno ga rešili. Profesionalni pristup i brza usluga su zaista impresivni!"
Previous
Next